27.10.2009

Barbatii's niste porci ...daca nu se vaccineaza

Orice facem, si eu si Andu reusim cu greu sa mai scriem cate ceva pe aici. Uite totusi ca mi-am amintit si de blogul nostru, intr-un final. Astazi vreau sa vorbesc un pic despre impactul pe care l-a avut asupra oamenilor noua conspiratie a vaccinurilor anti-A/H1N1, aka gripa porcina. Nu are foarte multe implicatii religioase dar, ca in orice teorie conspirationista, trebuie sa isi bage coada si religia.
Ce avertismente ne dau de fapt acesti pseudo-specialisti? Boli neurologice care apar dupa administrarea vaccinului care pot duce pana la paralizie totala si chiar moartea. Ca de obicei, insa, exemplele sunt vagi, nedocumentate si fara explicatii complete, care sa dea impresia unor adevarate dovezi.

Poate nu am citit eu bine…ia sa vedem. Se mai zice ca vaccinul contine mercur, care era initial administrat in vaccinul pentru Autism. Industria farmaceutica a ascuns acest lucru doar pentru a il putea introduce pe piata si pentru a incepe exterminarea populatiei!!! Oh my God!!! Cum sa nu ne speriem de asa ceva? Conteaza cine zice asta? Nuuuu, niste informatii ca astea nu pot veni asa din senin, nu?
Substanta se numeste de fapt Tiomersal. Este un antiseptic care intr-adevar poate fi foarte toxic daca nu este folosit cum trebuie. Ceea ce au uitat sa specifice conspirationistii insa, este ca Tiomersalul este un conservant, folosit eficient si in prezent .Este necesara o anumita cocentratie in mai multe vaccinuri cunoscute, pentru a preveni dezvoltarea unor microbi patogeni, asa cum s-a facut de exemplu in vaccinul anti-gripa sezoniera.

Imunizarea e optionala, nu exista dovezi ca ar exista asa-zisele programe de administrare obligatorie a vaccinului. Ingrijorarile in ceea ce priveste componentele sau efectele secundare ale vaccinului se bazeaza doar pe afirmatiile unor asa zisi medici sau oameni de stiinta care nu prezinta dovezi ale acelor experimente. In schimb ei afirma ca exista multe cazuri in care au aparut boli sau oamenii chiar au murit din cauza acestui vaccin. Din nou problema increderii oarbe a oamenilor intr-o asa-zisa autoritate. Stiu, devine enervanta expresia asa-zis pe care o tot folosesc. Cred ca e usor sa intelegeti de ce o folosesc.
Traim in secolul 21. Existenta unor adevarate arme biologice menite sa extermine populatia mai multor tari poate fi imediat testata. Tot ce tine de medicina , chimie, sanatate, apartine stiintei, Deci poate fi testat. Nu vreau sa incep sa vorbesc despre lucrurile care chiar influenteaza populatia la nivel global, cum ar fi religia, care, desi poate fi foarte periculoasa,NU poate fi testata. (totusi am sa vorbesc un pic la sfarsit)

Pana in prezent, in Romania sunt confirmate peste 380 de cazuri de infectie cu A/H1N1. Numarul cazurilor poate creste in curand. Oamenii totusi prefera scenariile Hollywood-iene despre exterminarea globala prin vaccinarea obligatorie. Sau , dupa cum era de asteptat la noi, biserica a venit cu versiunea proprie, legata bineinteles de Apocalipsa si Noua Ordine Mondiala.
Inca o informatie asa-zis oficiala, venita din partea conspirationistilor este ca gripa sezoniera este mult mai periculoasa decat gripa porcina. Cu toate acestea, medicii din SUA au confirmat 76 de decese in randul copiilor in urma infectiei cu A/H1N1. Asta in conditiile in care gripa normala ucide anual intre 46 si 88 de copii.
Acum, inainte sa vorbim despre partea religioasa, as vrea sa citez doua comentarii la un articol online de ziar. Al doilea (pe care il aplaud) e un raspuns la primul:

-“Nu faceti vaccinul fara sa cititi inainte ce contine si fara sa intrebati producatorul despre testele efectuate. Copiii mei se impartasesc in fiecare Duminica la Liturghie si pupa toate icoanele si nu au fost odata raciti. Cum explici "stintific" acest lucru?

-“De fiecare data cand aud un om, care-si educa copii in adevaratul spirit crestinesc, imi creste inima de bucurie. Te felicit Ciprian ca ti-ai invatat odraslele sa pupe lemne vopsite, pentru ca sa stii, ca asta ii va ajuta enorm in viata. Mai ales in cariera, pentru ca acolo poti avansa doar cu ajutorul divinitatii, si in dragoste. Am auzit ca daca te duci si pupi lemne de astea, sau geamuri cu oase sub ele, nu mai faci nici cancer, nu mai ai nici disfunctii de tot felul plus ca traiesti fericit pentru eternitate. Dar orice om rational, stie ca ... a facut destule rele, incat sa ajunga in IAD fara judecata. Dar hai sa lasam prostiile astea deoparte, si da-mi un semn cand iau copii tai primul herpes :))

Cine poate fi mai priceput in panicarea populatiei cu scenarii apocaliptice decat prea-bunul si prea-sfintitul nostru parinte Justin Parvu. Il tineti minte de la faza cu cipurile si cu torpila japoneza. Prea-barbosul parinte a acordat un interviu revistei bisericesti Atitudini care, din start formuleaza intrebarile cu o atitudine subiectiva, deloc jurnalistica.
De ce cred eu ca acest om influent este periculos? Pai daca indemnurile de data trecuta nu v-au convins, sa vedem ce zice acum:

Invatati copiii sa traiasca in legea crestineasca, aceste obiceiuri sa le deprinda mai cu seama; nu mai e nevoie de nicio alta stiinta, de nicio scoala” . Nu cred ca e nevoie sa mai comentez ceva aici.

Traim intr-o lume anarhica, intreaga clasa politica este vrajmasa a lui Hristos si slujitoare raului”. Alte persoane publice fac mici acuzatii de coruptie la adresa oamenilor politici in fiecare zi si sunt imediat luati in vizor. Acest om totusi acuza grav intreaga clasa politica si totul e ok.

Daca s-ar ridica o elita de preoti si de calugari, care intr-adevar sa se angajeze in slujba Adevarului, atunci s-ar mai schimba situatia.”. Mda… cine spune ca biserica de la noi nu urmareste deloc preluarea puterii in stat?

In concluzie, care sursa o considerati mai credibila cand vine vorba de aceste vaccinuri? Medicii specialisti care studiaza mereu aceste virusuri si incearca sa gaseasca remedii sau preoti, pseudo-medici si alti conspirationisti care mereu gasesc noi scenarii fara nimic stiintific sau testabil. Pe 1 decembrie cred ca va aparea si la noi mult asteptatul vaccin. Astept cu nerabdare protestele romanilor patrunsi de spiritul crestin, acesti martiri si torpile japoneze ale prea-maritului Justin Parvu.

3 comentarii:

  1. Din cate stiu eu, nu se mai foloseste substanta pe baza de mercur in vaccin. E drept ca s-a folosit candva, demult, dar s-a renuntat pentru ca... s-a presupus ca poate fi nociva, fara a fi fost demonstrat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-i mana pe ei in lupta?

    Cine are interes ca lumea sa nu se vaccineze?

    Cine castiga mai mult de pe urma unui mort?

    Cat costa o slujba de inmormantare si parastasele de dupa?

    Popii ies in castig de pe urma gogomanilor care nu se vaccineaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. În urmă cu cîteva zile, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Suceava a anunţat victorioasă că va primi spijinul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor în acţiunea de convingere a populaţiei să se vaccineze împotriva virsului AH1N1. Totodată, conform spuselor directorului DSP, dr. Alexandru Lăzăreanu, aceeaşi Arhiepiscopie a promis că le va explica părinţilor că fetele lor se pot vaccina fără grijă împotriva cancerului de col uterin. Însă, de la anunţul făcut de domnul Lăzăreanu şi pînă astăzi n-am auzit ca Biserica din judeţul nostru să îndemne lumea să-şi suflece mînecile şi să se lase înţepată. Să mă ierte Dumnezeu, dar poate că feţele bisericeşti nu deschid gura pentru că acestea sînt învăţate ca atunci cînd o fac să primească ceva, aşa cum se întîmplă la nunţi, botezuri şi înmormîntări. Ori poate că feţele bisericeşti n-au chef să vorbească despre viruşi şi vaccinuri din cauză că gîndul le stă doar la cele 166.000 de hectare de pădure pe care fundaţia particulară condusă de arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Înalt PreaSfinţia Sa Pimen, visează să le primească. Totuşi, m-aş fi aşteptat ca Biserica să iasă public şi să-şi ceară nişte scuze. Să mă explic. La începutul lunii noiembrie, Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Suceava a împărţit nu mai puţin de 30.000 de pliante cu mesaje de genul „Nu faceţi vaccinul şi nu lăsaţi pe nimeni să-l facă!” şi „Un vaccin periculos! Provoacă cancer şi alte boli grave!”. Bravo, culţilor ce sînteţi voi ăştia de la „Sfinţii Martiri Brîncoveni”: „Provoacă cancer”! Unele dintre acţiunile fundaţiei care a luptat şi, pesemne, mai luptă pe faţă împotriva vaccinului antigripal au fost găzduite de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Ei, era normal ca Arhiepiscopia să-şi ceară scuze pentru că s-a dat cu „Sfinţii Martiri Brâncoveni”. La fel de normal ar fi fost şi ca „sfinţii” ăştia care ştiu ei că vaccinul „provoacă cancer” să-şi ceară scuze că au băgat frica în doamnele enoriaşe şi-n domnii enoriaşi care în prezent se îmbulzesc la centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean Suceava, îngreunînd activitatea unităţii medicale.

    http://www.radiotop.ro/scuze-ce-scuze/

    RăspundețiȘtergere